Kahden kodin lapset

Kahden kodin lapset

Miten tuen lasta vanhempien avioerossa

Description of book

Suomessa avioeroissa syntyy joka vuosi 30 000 uutta erolasta ja -nuorta. Jokainen lapsi on yksilö, eikä kukaan syvimmiltään voi tietää ennalta, miten lapsi elää, kokee ja tuntee vanhempiensa eron.

Aikuisten vastuu lapsen tukemiseen hänen ikäkautensa ja yksilöllisten ominaisuuksien perusteella on suuri: ilman tukea lasta ei saa jättää.

Kahden kodin lapset -kirja on Leena Mäkijärven yli 20 vuotta jatkuneen eroperheiden lasten ja nuorten auttamistyön myötä syntynyt teos. Erikoisosaaminen hänelle on tullut lasten ja nuorten suorassa kuulemisessa. Vanhemmat voivat todella auttaa lasta ja nuorta. Kirja kannustaa siihen jo ennen avioeroa, kun näyttää siltä, että mitään ei ole enää tehtävissä. Lapsi voi selvitä erosta hyvin, mutta tarvitsee kaiken tuen.

Kirja on tarkoitettu vanhemmille, isovanhemmille, perheiden ystäville ja lähiaikuisille, sosiaalialan ammattilaisille, asianajajille sekä kaikille niille ammattilaisille, jotka joutuvat työssään ottamaan osaa lasten ja nuorten elämän vaikeimman asian ratkaisemiseen.

E-book

Finnish

What other people think

Reviews of Kahden kodin lapset

There are not enough ratings yet