Värikkäät 6
Upcoming e-book
8/1/2024

Värikkäät 6

Väritarhuri

Description of book

Ihmeellisiä värivoimia hallitsevien Värikkäiden naapurissa asuu ihan tavallinen Liia. Hän ihailee Värikkäitä ja näiden erikoisia tapoja ja kykyjä ja haluaisi itsekin saada värivoimia. Liiaa kutsuukin arvokas, taianomainen violetti, vaikka väriharjoitukset eivät olekaan vielä tuottaneet tulosta.

14-vuotias Liia saa jäädä itsekseen, kun hänen tätinsä lähtee reissuun. Kesä entistä avoimemmassa ja hauskemmassa naapurustossa kuulostaa ihanalta, vaikka välillä pitääkin käydä naapurissa syömässä ja näyttäytymässä. Pian Ruskarinteellä tapahtuu kuitenkin suuri mullistus, josta selviämiseen tarvitaan kaikkien yhteistyötä.

Kuka on mystinen Väritarhuri, josta kaikki Värikkäät intoilevat, ja miksi hän kantaa mukanaan ihmeellistä sateenkaarikiveä? Kammottava Harmaus ei ainakaan vaikuta haihtuvan, ja ilmassa on myös uusi uhka. Voiko pahuutta päihittää vai täytyykö siitä vain yrittää selvitä?

Väritarhuri on Värikkäätsarjan jännittävä päätösosa. Reetta Niemensivun ilmeikkään viivapiirroskuvituksen viimeistelevät violetit yksityiskohdat.

E-book

Finnish