Forberedelse er den halve sejr, men hvad er den anden halvdel? Merete Wedell-Wedellsborg peger på Battle Mind.
Uanset om situationen er forudset eller overraskende, handler aktiveringen af Battle Mind på den ene side om teknikker til at finde fodfæste. På den anden side handler det om noget mere fundamentalt, nemlig at finde ind til det ægte, til kernen. Den autentiske stemme. Værdierne. Det, som er værd at kæmpe for.
Denne bogs forfatter er overbevist om, at den vigtigste ingrediens i Battle Mind er at kende sine værdier og vide, hvad der værd at kæmpe for. Det er ankeret, når strømmen prøver at trække af sted med en. Det er kompasset, når vildfarelserne melder sig. Det er den sandhed, der gør, at man kan tale med klar stemme.
Og som mange af de mennesker, der generøst har delt ud af deres erfaringer undervejs, fremhæver, så er Battle Mind ikke et værn mod nederlag. Nederlag er uundgåelige - medmindre at man undlader at kæmpe i det hele taget. Og selvom at man lærer mest af sine nederlag, så er de tit ganske smertefulde.  Men så længe man kæmper for det, man tror på, er nederlagene oftest bare ærgerlige, men ikke eksistentielle.
Måske er det der, kilden til Battle Mind findes. I den særlige slags tryghed det er at vide, at man godt kan tabe en kamp uden at tabe sig selv.
Show more