Forsvundet
  
Share this book    
Nervepirrende New York Times-bestseller
Hvad gør du, hvis den, du elsker, forsvinder? Hvor langt er du rede til at gå?
Lorraine Conner har en fortid ved politiet og en fortid som alkoholiker – og så er hun sandsynligvis blevet bortført. Hendes bil er fundet ved hovedvejen langs kysten en usædvanligt regnfuld novemberaften med døren stående åben og motoren kørende.
Det lokale politi sætter straks en eftersøgning i gang, og med på holdet er også Lorraines mand, Pierce Quincy, der tidligere arbejdede for FBI. Hans speciale er at tegne den psykologiske profil af morderen – at rejse rundt i dødens fodspor i forsøget på at forstå tankegangen bag forbrydelsen.
Nu er det pludselig hans opgave at nå til en forståelse af forbryderens motiver, inden det går galt.
OM FORFATTEREN:
Lisa Gardner er kendt for at skrive thrillere, der holder læserne i et jerngreb til den sidste side, hvilket gentagne gange har skaffet hende plads på de amerikanske bestsellerlister. Hendes første roman på dansk, ALENE, udkom i 2009, og der er flere bøger på vej. Lisa Gardner bor med sin familie i New England.
LEKTØRUDTALELSE:
”Spændende thriller for alle der gerne læser solide og underholdende amerikanske kriminalromaner... Beskrivelsen af personerne og miljøet i det amerikanske delstatspoliti i Oregon virker troværdigt og realistisk. Den amerikanske forfatter har udgivet en lang række spændingsromaner, der gentagne gange har været på de amerikanske bestsellerlister.” Kirsten Katholm, lektør
PRESSEN SKREV:
”Lisa Gardner tryllebinder læseren.” - Publishers Weekly
”Effektivt drama fra først til sidst.”
- Ekstra Bladet
”ALENE er spændende, uhyggelig, veldrejet og velskrevet og meget vanskelig at lægge fra sig.”
- Costume
”Ægte personer i en fængslende historie, der er som en saftig steak: langsomt grillet til perfektion. Kan stærkt anbefales.” - Library Journal
Show more