Michael Crichton har denne gang skrevet den rene DYNAMIT af en thriller der med sikkerhed vil vække furore i hele den vestlige verden.
Multimillionæren George Morton aner ugler i mosen! Det går den gale vej med verdensklimaet, men hvor bliver alle de penge af som han, som den bekymrede sjæl han er, hele tiden donerer til National Enviromental Research Fund (NERF). Til sidst bliver han så urolig at han må bede sin betroede sagfører Peter Evans om at holde et vågent øje med NERF.Også Nick Drake fra NERF er bekymret, for pengene strømmer ikke ind i samme linde strøm som tidligere. Det er som om folk med alle de modstridende meldinger de i tidens løb har fået, er blevet immune over for dommedagstrusler. Eller ligefrem er begyndt at betvivle fakta.
Der er brug for NYTÆNKNING, NYE STRATEGIER! På en eller anden måde må man ruske op i folk så de igen begynder at tage truslen mod Jorden alvorligt. En miljøkatastrofe kunne for eksempel komme vældig godt tilpas op til den store miljøkonference der snart skal afholdes.
”Michael Crichton har denne gang skrevet den rene DYNAMIT af en thriller der med sikkerhed vil vække furore i hele den vestlige verden!En spændende fortælling, hvor Crichton på vanlig vis blander videnskab og action, så man hele vejen igennem fascineret følger med, og de facts som bliver dynget op undervejs kan nok give stof til eftertanke. Lomholt ville nok godte sig, her bliver de godkendte meninger udfordret, og det ret overbevisende. Spændende, velskrevet og hele vejen underholdende spænding, som forholder sig til miljødebatten.” - Karsten Just, lektør.
Show more