Pearl Jam – The More You Need The Less You Get
  
Share this book    
”Vi har aldrig ønsket, at der skulle skrives en officiel biografi, hvor vi udtaler os, og sådan har vi det stadig. Men vælger du at skrive om dine egne oplevelser og vurderinger på baggrund af alt, som er sket og alt, hvad vi har oplevet sammen, vil jeg meget gerne bidrage med det, jeg kan. Det ville jeg synes var meget interessant at læse og en vigtig historie at fortælle.” Stone Gossard, 2004.
Sådan lød svaret, da Henrik i oktober 2004 spørger Pearl Jams stifter og guitarrist Stone Gossard, om han må skrive bandets historie.
'Pearl Jam 1996-2016 - The More You Need the Less You Get' er til dato den komplette fortælling om Henriks 20 år lange rejse med Pearl Jam oplevet foran og på scenen, backstage og hvordan Henrik bliver bindeled mellem Pearl Jam og de pårørende til de ni unge mennesker, der mister livet under bandets koncert på Roskilde Festival d. 30. juni 2000. Bogen er Henriks ærlige øjenvidenberetning om hans oplevelser og møder med Pearl Jam fra Barcelona til Buenos Aries. Oplevelser, der spiller på hele følelsesregistret og har udviklet Henrik markant som menneske. Henrik deler generøst endnu u-udgivedede interviews, billeder, personlige anekdoter og baggrundsviden om bandet. Henrik guider dig ind i hjertet af Pearl Jam.
Show more