Seks singler
    
Share this book    
”Hun syntes allerede, hun kunne fornemme kobbertagenes grønne ir: København. Hun så det hele for sig: Studenterne, der dansede omkring rytterstatuen på Kongens Nytorv. Med høje hurraråb kastede de deres huer op i luften. Dem skulle hun snart se og måske blive som en af dem, selvom det var 10 år for sent.
Alt det hun havde læst om i løbet af de lange aftener, hvor moren surmulede og hun selv gik op på sit værelse: København med tårne og smuldrende stukkatur. Hun forestillede sig de riges indkøbsgader og butiksvinduerne der bugnede af overflod.”
Færøske Jelva rejser til Danmark for at finde sin far, den tidligere popstjerne Rudy Postennis. Hun indfinder sig i et mærkeligt miljø i København omkring Istedgade. Både faren og København viser sig at være helt anderledes, end hun havde troet, og hun opdager samtidig sider af sig selv, som hun ikke troede fandtes. Troels Kjær er en dansk forfatter. Ved siden af virket som forfatter har Troels Kjær taget en pædagoguddannelse og har i mange år arbejdet i socialpsykiatrien. Troels Kjær har fået flere noveller og digte trykt i forskellige blade og debuterede i bogform som forfatter i 1992 med romanen ”Øen og stjernen”.
Show more