Blues for Kitty
    
Share this book    
En drabelig kriminalroman om mordet på en fransk orkestermusiker Kitty under en turné. De andre i orkestret bliver opskræmte, da de hører, at deres elskede veninde og kollega er blevet kvalt på sit værelse. Kort efter bliver klarinettisten, John anholdt for mordet. Men der er noget, der ikke stemmer. Fast besluttede på at finde ud af, hvad der er sket, begynder flere af orkestermusikerne en opklaring af drabet. Til deres store overraskelse peger sporene dog på, at morderen stadig spiller med ...
”Da han havde kvalt hende, satte han sig i stolen ved siden af sengen og skjulte ansigtet i sine hænder. Men det var en tom gestus. Han sad længe og ventede på, at de følelser, der hørte sig til, skulle komme strømmende ind over ham... Han undrede sig. Der var intet kynisk eller hårdhjertet ved ham. Hvordan kunne han nu så roligt sidde ved siden den pige, han havde dræbt? Hvor blev alle de følelser af, som burde komme i den situation.
Det eneste, han følte, var en lettelse, der blev større og større for hvert minut.”
Peter Sander er blot et af de mange pseudonymer, som den danske forfatter Bengt Janus Nielsen (1921-1988) skrev under. I dag huskes han især for sine spændende børne- og ungdomsbøger, herunder de verdensberømte Kim-bøger. Også Hanne- og Kitty-bøgerne hører til blandt hans mest kendte og læste værker.
Show more