Bureau Marit - Een fatale vergissing

Bureau Marit - Een fatale vergissing

Description of book

Een fatale vergissing is het vijfde boek in deze spannende detectiveserie met een vleugje romantiek. Alle delen kunnen los van elkaar gelezen worden.

"Plotseling was het stil. Hij begreep het niet. Na het constante geluid leek de stilte op een geluiddempende deken die heel de wereld buitensloot. Was de fietser afgestapt?
Verwonderd keek hij achterom, naar het lege fietspad, en bemerkte tot zijn schrik dat er iemand op enkele meters afstand achter hem liep.
De fiets lag afgedankt in het gras. Ontsteld keek hij voor zich uit, terwijl hij koortsachtig naar een verklaring zocht. Hoe kon de man hem zo dicht genaderd zijn zonder dat hij er iets van had gemerkt?"

In dit boek behandelt Esther Vermeulen een beladen onderwerp. Met een uitgebalanceerde dosis spanning wordt de complexiteit van een eeuwenoud probleem in een origineel verhaal gegoten waarin gaandeweg steeds meer duidelijker wordt. Privédetective Marit Johansen begeeft zich schoorvoetend op nieuw terrein in een emotionele en soms schrijnende setting.

Ellen Hansen - Recherche Rotterdam: "Heerlijke plot en onverwacht tot het einde".

What other people think

Reviews of Bureau Marit - Een fatale vergissing