Den man behöver mest
Upcoming audiobook
10/22/2024

Den man behöver mest

Description of book

Alva känner sig otillräcklig i rollen som tvåbarnsmamma. Inte blir det bättre med en besserwisser till svärmor som ständigt sätter henne på plats, en sambo som lever för karriären och en mamma som inte är något vidare stöd. När mamma Gunilla äntligen kommer till Sverige händer det som inte får hända och Alva vet inte hur hon någonsin ska kunna lita på henne igen.

Sanna har åkt ut till föräldrarnas sommarhus på Dalarö för att fly storstadshetsen. Att hennes och Alvas mamma oväntat dyker upp bidrar inte till lugnet hon behöver. Sanna drömmer om att komma vidare i relationen med Calle och bli sambo, men upptäcker snart att han inte delar hennes syn på framtidsplanerna.

Magdalena gläds åt att ha lyckats skapa en fin relation till sonen Calle efter alla bittra år sedan hans pappa svek henne. Hon är fast besluten om att aldrig släppa in en man i sitt liv igen. Tills den dagen när hon råkar hälla en burk te över Gunnar och inser att en man som ser på ens hund på ett sådant sätt som han gör, honom måste man åtminstone bjuda på sherry.

”Den som betyder något” är en feelgood med värme och svärta om att våga släppa taget, förbise det förflutna, bjuda in det nya och våga lita på varandra.