Eldmeditation

Eldmeditation

Description of book

Föreställ dig att du sitter framför en vacker eld ... Elden är varm och inbjudande ... Du känner dig lugn och avslappnad ...... Din andning är långsam och lugn och Du lyssnar till eldens sprakande ljud när du sitter framför elden. Du är nu redo att släppa taget och göra dig av med gammalt bagage, saker du ältar och gamla oförrätter.

Den här hypnotiska mindset meditationen kommer hjälpa dig släppa taget om det som tynger dig, oro och stress en gång för alla. Du stärker din självbild och värdighet och kan börja leva ditt liv fullt ut. Du kan lyssna på den här meditationen närhelst du önskar eller under 21 dagar för att skapa en varaktig förändring eller när du går och lägger dig för att på så sätt ge dig själv en riktigt god natts sömn

Camilla Gyllensvan har arbetat beteendeförändring sedan 2005, hon har grundläggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. Håller Internationella NLP program och utbildningar. Under det senaste decenniet har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning. meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler.

För mer info besök www.camillagyllensvan.se





Swedish

What other people think

Reviews of Eldmeditation