En forårsaffære

En forårsaffære

Description of book

Hyggelig og romantisk feelgood, der inviterer dig med til idylliske landsteder, på bed and breakfast, til adelige kredse i Frankrig og mange andre vidunderlige steder. Katie Ffordes romaner er fulde af hjertevarme, humor og kærlighed.

Gilly driver en bed and breakfast i sit elskede hjem, som hun ikke for nogen pris vil skille sig af med. Men det er, lige indtil hun møder den charmerende ejendomsmægler Leo. Overrasket over sine pludselige følelser begynder hun at overveje, om det ikke alligevel ville være en god idé at sælge huset.

Helena, Gillys datter, oplever også, hvordan foråret bringer uventede følelser med sig. Hun arbejder som væver og er meget talentfuld. Og så er hun ved at komme tættere på sin udlejer, Jago, som har tilbudt hende hjælp i forbindelse med en snarlig kunsthåndværkermesse. Det er jo det, venner gør for hinanden. Og de er jo bare venner, ikke?

Midt i det blomstrende forår begynder både Helena og Gilly at stille det samme spørgsmål: Vil forårsaffærerne gøre dem lykkelige til deres dages ende?

Author.Katie Fforde
Narrator.Vibeke Hastrup

AudiobookE-book

Danish