Enkens flugt

Enkens flugt

Description of book

Da Patricia Greystones mand pludselig går bort, falder hendes verden fra hinanden. I en alder af bare fireogtyve er hun alene og ludfattig, men hun nægter at bede sin store familie på Rockwood Castle om hjælp og insisterer i stedet på at forsøge at klare sig på egen hånd.

Inspireret af morens karriere som operasanger får Patricia en birolle i et teaterstykke i London, men lønnen er dårlig, og den luksus, hun hidtil har kendt, er nu fortid. For at kunne brødføde sig selv begynder hun at synge på et lokalt værtshus og rundtomkring i Londons gader. Her bliver hun bekendt med storbyens husvilde og sætter sig for at hjælpe dem.

Men Londons mørke gader er et farligt sted for en enlig kvinde. En dyster person fra familiens fortid gemmer sig i skyggerne, og før hun ved af det, er Patricia på flugt og på vej væk fra London. Vil hun være i stand til at finde vejen frem uden familiens hjælp?

Enkens flugt er tredje bind i Dilly Courts historiske krønike om de fire Carey-søskende og deres kamp for at bevare deres elskede barndomshjem, Rockwood Castle.