Equestria Girls - På andra sidan spegeln

Equestria Girls - På andra sidan spegeln

Description of book

Nyblivna prinsessan Twilight Sparkle och hennes vänner är på besök i Kristallriket, där prinsessornas toppmöte ska hållas. Men den goda stämningen får ett abrupt slut när någon stjäl Twilights magiska krona - mitt i natten! När vännerna tar upp jakten hamnar de hack i häl på tjuven, som plötsligt försvinner IN i en spegel.

För att få tillbaka sin krona måste Twilight Sparkle också gå igenom spegeln, som visar sig vara en portal till en annan värld. I den andra världen blir hon människa och till hennes stora förvåning finns där även mänskliga versioner av hennes ponnyvänner! Klockan tickar och hon har bara tre dagar på sig att ställa allt till rätta. Kommer hon lyckas hitta kronan och ta sig tillbaka genom portalen innan den stängs igen?

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!

G. M. Berrow är en amerikansk författare, som skrivit flera av böckerna i den älskade My Little Pony-serien. Berrow har även skrivit flera avsnitt av tv-serien My Little Pony.

What other people think

Reviews of Equestria Girls - På andra sidan spegeln