Equestria Girls - Rainbow Dash blitzar bollen

Equestria Girls - Rainbow Dash blitzar bollen

Description of book

Rainbow Dash älskar blitzboll! Ja, hon älskar sporten så mycket att hennes vänner knappt sett något av henne den senaste tiden. Varje helg har hon tittat på alla matcher på teven. Men nu är säsongen slut och allt ska bli som vanligt igen - eller?

När vännerna på Canterlot High kommer till skolan så avslöjar rektorn att Kometen, Bikupeblitzarnas stjärntränare, ska starta en blitzbolliga för studenter. Och snart kommer han till just deras skola! Rainbow Dash bestämmer sig för att hon måste komma med i laget. Men på den stora dagen händer något oväntat. Något som sätter stora käppar i hjulet för hennes blitzbolldrömmar ...

I Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High får vi följa våra favoritponnys - som tvåbenta tjejer! De är elever på Canterlot High på heltid, och magiska ponnytjejer på deltid! I böckerna om My Little Pony lär vi känna Twilight Sparkle, Applejack, Fluttershy, Pinkie Pie, Rarity, Rainbow Dash och alla deras vänner!

Arden Hayes är en amerikansk författare som skriver böckerna i Equestria Girls: Berättelser från Canterlot High-böckerna.

What other people think

Reviews of Equestria Girls - Rainbow Dash blitzar bollen