Etsijät: Savuvuori

Etsijät: Savuvuori

Description of book

Karhunhenget tanssivat taivaalla kuin tuli...

Kohti parempaa tulevaisuutta matkaa nyt vii­si karhunpentua: jääkarhut Kallik ja Taqqiq, mustakarhu Lusa, harmaakarhu Toklo sekä salaperäinen muotoaan muuttava karhun­pentu Ujurak. Määränpää tuntuu jo hää­möttävän, mutta ensin heidän täytyy ylittää Savuvuori, joka osoittautuu vaarallisemmaksi esteeksi kuin mikään heidän tähän mennessä kohtaamansa.

Miten käy toverusten, kun merkit ja en­teet ohjaavat eri suuntiin? Lopulta jokaisen on seurattava omaa tähteään, vaikka se vie­kin yhden lähelle kuolemaa ja saa toisen jät­tämään joukon lopullisesti... Etsijät on Soturikissat-kirjoistaan tunnetun Erin Hunter -kirjoittajaryhmän eläinfantasiasarja, jossa seikkailevat karhut. Sarja vie lukijan villiin pohjoiseen luontoon ja ilmaston lämmetessä muuttuvaan ympäristöön. Matka alkaa on sarjan ensimmäinen osa.

Erin Hunterin monikymmenosainen Soturikissat-sarja on noussut suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Suomeksi Hunterilta on julkaistu myös savannimaisemiin sijoittuva Uljasmaa-sarja sekä koiralaumaa seuraava Selviytyjät-sarja. Salanimi Erin Hunterin taakse käytkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.