Gehenna - helvede på jord

Gehenna - helvede på jord

Description of book

På Yucatan-halvøen i Mexico ligger fængslet La Puerto del Cielo. Fængselslederen Sanchez er ikke tilhænger af moderne idéer om rehabilitering af fangerne og den slags, så han er ikke ligefrem imødekommende, da han får besked om, at fængslet vil få besøg af en psykolog fra Mexico City. Sanchez har dog ikke forventet, at psykologen vil bede om at få lov at være i enrum med fængslets allerværste fange.
Imens sidder den tidligere skolelærer Miguel Santos endnu engang i isolation, fordi han har angrebet en af sine medfanger. Han var en lovlydig og velholdt samfundsborger, lige indtil den dag hvor han overfaldt og lemlæstede en teenagedreng. Miguel har en evne til at fornemme ondskab i andre, og når det sker, forvandles han til et instrument, der kun har til formål at udslette det onde.
I sin isolationscelle er Miguel helt uvidende om, at en større ondskab, end han nogensinde før har mødt, er ankommet til La Puerto ...

Jonas Wilmann (f. 1979) er en dansk forfatter, der primært beskæftiger sig med horror og dark fantasy. Han har skrevet en lang række bøger siden 2009, blandt andet "Frygt-filerne", der vandt årets horrorudgivelse i 2012.

Author.Jonas Wilmann