Halu 12: Roolipeliä - eroottinen novelli

Halu 12: Roolipeliä - eroottinen novelli

Description of book

"Hanna työntää kätensä tämän kalsareiden sisälle ja hieroo. Seksin makea tuoksu leviää, kun Hanna riisuu mieheltä viimeisen vaatekappaleen. Tämä makaa alastomana ja suojattomana hänen edessään. Kontrollin tunne täyttää hänet, kun mies kasvaa hänen kädessään. Hän hieroo tämän lämmintä elintä vasten pöksyjä, niin kuin hän on tehnyt fantasioissaan Martinin kanssa niin monta kertaa."

Hanna ja Fredrik jatkavat seksuaalisten rajojensa tutkimista. Tällä kertaa he ovat Prahassa. He yrittävät korjata suhdettaan ja löytää samalla uusia ja innostavia asioita, joita kokeilla. Strippiklubilla Hannan silmiin osuu eräs mies – ja Hanna ja Fredrik päättävät esittää, että Hanna on seksityöläinen parittajineen. Hanna ei koskaan olisi arvannut, että seksin harrastaminen rahasta voisi tuntua näin kiehtovalta. Matka saa kuitenkin käänteen ikävämpään suuntaan, kun totuus Fredrikistä selviää...

Malva B. on ruotsalaisen eroottisten novellien kirjoittajan pseudonyymi. Ruotsissa hänen tarinansa ovat erittäin suosittuja, ja ne ovat nyt ensimmäistä kertaa luettavissa suomeksi.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Halu 12: Roolipeliä - eroottinen novelli