Kaffe - erotisk novell

Kaffe - erotisk novell

Description of book

"Hon flyter med och stänger av sina tankar när Rosa, långsamt med målinriktat begär rör sina varma läppar och fuktiga kyssar ner över hennes mage. Hon stannar upp vid byxlinningen och öppnar knappen i Leas jeans. Ljudet från gylfen som öppnas får Lea att skälva av förväntan."

Lea bor i London, hon studerar creative writing och är tillsammans med James sedan några månader tillbaka. Men James har en rumskamrat, den vackra Rosa. Och fast Lea inte brukar falla för kvinnor kan hon inte sluta titta på Rosa i smyg. Kan inte sluta tänka på hur det skulle vara att röra vid hennes mjuka, ljust bruna hud.

När Lea sitter och skriver en dag kommer Rosa in i köket och råkar tappa sin kaffekopp. I sörjan av kaffespill och skärvor drar Rosa Lea närmare sig och de möts i en första kyss. Det är bara början, och det är exakt lika underbart som Lea föreställt sig det.
"Kaffe" är en novell om kvinnlig njutning och en fantasi som blir sann, allt på grund av en trasig kaffekopp.

Novellen är utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mål är att skildra människors natur och mångfald genom berättelser om passion, intimitet, kärlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren dansk skribent och redaktör. Hon har skrivit flera erotiska noveller under samma namn.

AudiobookE-book

Swedish

What other people think

Reviews of Kaffe - erotisk novell