Book cover for Kuolema ei rakasta ketään

Kuolema ei rakasta ketään

Description of book

Ruumis kylpyammeessa

Roy Grace kaksoiselämää viettäneen miehen jäljillä.

Väkivaltaisessa avioliitossa elävä kampaaja Lorna Belling on löytänyt uuden onnen. Salasuhde karismaattisen Gregin kanssa on kestänyt jo puolitoista vuotta. Greg on luvannut päättää rakkaudettoman liittonsa vaimonsa Belindan kanssa ja viedä Lornan pois tämän ilkeän aviomiehen ulottuvilta. Oikeaa aikaa ei vain koskaan näytä tulevan. Lopulta Greg sanoo kertovansa uutisen vaimolleen Malediiveille suuntautuvalla lomamatkalla.

Muutamaa viikkoa myöhemmin eräs Lornan asiakas esittelee lemmekkäitä kuvia Malediiveilla aviomiehensä kanssa viettämältään lomalta. Lornan kauhuksi kuvissa esiintyvä mies on hänen Greginsä. Paitsi että hänen nimensä ei suinkaan ole Greg eikä nainen, jonka hiukset Lorna on juuri leikannut, ole nimeltään Belinda.

Kun Lornan ruumis seuraavana päivänä löytyy kylpyammeesta, tapaus näyttää selvältä, ja poliisilla on vain yksi pääepäilty. Pian murhan ympärille alkaa kuitenkin ilmaantua vaihtoehtoisia selityksiä. Rikosylikomisario Roy Gracelle selviää, että hänen on otettava huomioon kaikki vaihtoehdot.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema ei rakasta ketään on vangitsevan sarjan 13., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.

AudiobookE-book

Finnish