Linja 16 - eroottinen novelli
    
Share this book    
Kuka oli tämä röyhkeä ja konstailematon mies? Tämä oli mitä ilmeisimmin myös ajatustenlukija. ”Älä käänny ympäri, vaikka sinun tekisi kovasti mieli nähdä, kuka olen. Tehdään sen sijaan sopimus: Älä mene tänään töihin, sillä tänään sinä seuraat vaistojasi. Jää pois seuraavalla pysäkillä katsomatta taaksepäin. Minä tulen sitten perästä.” Vihdoinkin tapahtui jotain arkirutiineista poikkeavaa! Clara nyökkäsi hämillään ja tunsi taas jalkovälinsä paisuvan. Hän yritti tukahduttaa sisäisen äänensä, joka hangoitteli hänen halujaan vastaan.
Yhtäkkiä mies katsoikin häneen. Tällä oli vihreät silmät, jotka olivat syvällä silmänkuopissa. Claran täytyi saada tietää varmuudella, oliko tämä hänen salainen viettelijänsä, joten hän hivutti sormiaan kohti miehen kättä. Samassa mies tarrasi hänen käteensä ja tuijotti häntä hymy huulillaan. Se riitti hänelle vastaukseksi.
Lue myös novelli Lävistys.
Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more