Öiden kylmetessä – eroottinen novelli
    
Share this book    
Olin tuntenut Anaïsin ja Arnen jo useita vuosia; olimme työkavereita ja tulimme niin töissämme kuin yhteisissä illanvietoissa hyvin toimeen keskenämme. Tästä huolimatta en tuntenut heitä kovin hyvin, ja olin varsin yllättynyt, kun he kutsuivat minut täksi viikonlopuksi mökille kanssaan. Tietysti olin vastannut myöntävästi, kun odotettavissa oli mukavaa vaihtelua arkeen, ja vaikka olinkin aavistuksen kateellinen Arnelle siitä, että tämä oli onnistunut nappaamaan Anaïsin itselleen kaikkien meidän muiden mieskollegoiden nenän edestä, en uskonut kateuteni käyvän liian ylivoimaiseksi.
Istuimme pöydän ääressä ja juttelimme myöhään yöhön. En muistanut, koska viimeksi olisi ollut näin rento olo. Kun Arne nousi ylös ja ilmoitti, että nyt oli hänen aikansa mennä nukkumaan, teki minun mieli vastustella eniten, mutta kun huomasin, ettei Anaïskaan halunnut enää olla jalkeilla, nielin minä tappioni. Istuimme hetken sanomatta mitään. Siemailimme viiniä. Vilkaisin Anaïsia. En tohtinut naulita katsettani häneen pitemmäksi aikaa Arnen läsnäollessa, se olisi ollut mahdotonta.
Lue myös novelli Homolulu. Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more