Omistuskirjoitus – eroottinen novelli
    
Share this book    
Avasin kirjan. Ensimmäinen sivu. Siellä oli omistuskirjoitus: Matsille, jota rakastin tietämättäni.
Silmäni sumenivat, hieraisin niitä painaen lujaa, luin kirjoituksen uudestaan. Sormeni tärisivät, sydämeni oli repeytyä paikoiltaan.
Talo loisti valoa kuin herraskartano. Koputin ovea äänekkäästi, haukoin henkeäni. Maria avasi oven, ja hänen silmänsä räpsähtivät ammolleen. En saanut sanaakaan suustani. Maria vain huudahti: ”Mats!” Neljän vuoden kaipuun jälkeen huulemme kohtasivat jälleen suudelmaan. Emme pystyneet enää päästämään toisistamme irti, suutelimme toisiamme kuin humaltuneen unenomaisessa pyörteessä, joka kuitenkin oli täyttä totta. Kätemme hapuilivat ensin epämääräisesti, ne eivät tienneet, minne etsiytyä, tahdoimme koskettaa toisiamme joka paikkaan. Me sulauduimme toisiimme. Kätemme löysivät paljaalle iholle.
Hyvänen aika, millainen tulisikaan tästä illasta saati tulevaisuudesta?
Lue myös Fred Olsenin katu ja Tyttökuiskaaja. Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more