Pääsiäismuna - eroottinen novelli

Pääsiäismuna - eroottinen novelli

Description of book

"Hänen käsiään kutkuttaa, eikä hän voi enää olla koskematta, hän seuraa alapäänsä ääriviivoja. Liikuttaa käsiään ovaalia piirtäen ja vie kätensä aina vain lähemmäs ydintä. Hyväilee sormillaan häpyhuulten ympäristöä. Höyhenenkevein, kutittelevin liikkein hän hyväilee itseään häpyhuulten paisuessa yhä suuremmiksi ja raottuessa yhä enemmän. Sitten hän vetää klitoriksen hupun taakse ja paljastaa klitoriksen pään, joka on vielä liian herkkä suoralle kosketukselle, mutta ei hänen katseelleen."

Lea hätkähtää ovikellon soidessa. Hän avaa oven, jonka takana on pakettia tuova lähetti. Paketin sisällä on valtava pääsiäismuna. Ehkäpä se on täynnä karkkeja? Ehkä hän voi viedä sen mukanaan pääsiäisillalliselle tänä iltana? Kun Lea avaa munan, siellä ei olekaan karkkia – vaan kolme munanmuotoista vibraattoria. Hän tuntee halun heräävän itsessään välittömästi. Lämpö leviää kehoon, ja himo valtaa hänet jo pelkästä uusien lelujen näkemisestä...

Malin Edholm on koulutukseltaan genustutkija, jonka erityisalaa on feministisen, normeja haastavan erotiikan kirjoittaminen. Hän on luonut lukuisia novelleja, joita on myös julkaistu novellikokoelmassa "Feministisk erotik" (Feminististä erotiikkaa).

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Pääsiäismuna - eroottinen novelli