Penni Pähkinäsydän ja pitsikartanon kummitus
Upcoming book

Audiobook & E-book: 10/4/2024

Penni Pähkinäsydän ja pitsikartanon kummitus

Description of book

Kun sydän on suuri, se ei luovu koskaan toivosta…

Rakastetun keijuromaanisarjan uusin seikkailu alkaa, kun kukkukello hidastuu ja aika pysähtyy. Penni ei kuitenkaan voi pysähtyä, sillä selvittämättömiä salaisuuksia on liikaa.

Tuulenpesän metsässä eletään keijuvuoden kuraisinta aikaa, kelviä, mutta takin liepeisiin tarttuva muta on pulmista pienin, kun elämän perustukset järisevät. Muutosten keskellä Pennin olisi myös löydettävä uudet siivet ja sopeuduttava asumaan Henrietta-mummon taianomaisessa talossa, joka on täynnä lukittuja ovia, peitettyjä peilejä ja salaperäisiä asukkaita. Voiko pitsikartanon kummitus johdattaa Pennin salaisuuksien äärelle, ja miten purppuraisina ritisevät sormenpäät liittyvät hänen kohtaloonsa?

Viihteen monitoimi-ihme Cristal Snow (s. 1975) tunnetaan muusikkona, ohjaajana, näyttelijänä, juontajana ja nyt myös lastenkirjailijana. Monipuolisesti lahjakas Snow on opiskellut kirjoittamista New Yorkissa ja tehnyt aikaisemmin mm. lasten näytelmiä. Kirjan kirjoittaminen on ollut hänen pitkäaikainen haaveensa, ja idea Penni Pähkinäsydämeen ja keijujen maailmaan syttyi jo viisitoista vuotta sitten.

Kuvittaja Kati Vuorento (s. 1973) asuu ja työskentelee Espoossa ja syttyy luonnosta ja kauneudesta. Hänet tunnetaan ilmeikkäistä hahmokuvituksistaan, jotka ilahduttavat herkällä tyylillään monen ikäisiä lukijoita.