Roddel & achterklap

Roddel & achterklap

Description of book

New York City, 1899...

In de hogere kringen van Manhattan in 1899 betekent een goede reputatie alles, en de familie Holland kan het zich niet veroorloven het onderwerp te zijn van schadelijke geruchten in de beroemde roddelrubrieken van Manhattan...

Manhattan heeft afscheid genomen van haar helderste ster, de adembenemend mooie Elizabeth Holland. Maar haar mysterieuze en voortijdige dood zorgt ervoor dat er geruchten de ronde doen over haar familie. Terwijl degenen die het dichtst bij hen staan nog steeds rouwen, wordt Elizabeths zus, de onstuitbare Diana, gezien in het gezelschap van niet één, maar drie ongehuwde heren. Maar is er een vierde persoon die haar hart in het geheim het hof maakt?

'Roddel & achterklap' is het vervolg op 'Deluxe', de meeslepende chicklitreeks die bol staat van de romantiek, roddels en verborgen verlangens in het Manhattan van het einde van de negentiende eeuw. Leest als een Jane Austen-roman met een vleugje Gossip Girl!

De Luxe-serie neemt je mee naar het bruisende New York aan het eind van de negentiende eeuw. Je wordt ondergedompeld in een wereld van extravagante feesten, strenge etiquette, geheime affaires en schandalen die de krantenkoppen halen.

Anna Godbersen (1980 is een Amerikaanse auteur die in 2007 debuteerde met de historische roman 'Luxe', de eerste in een reeks romans voor jongvolwassenen die zich afspelen in het sociale leven van New York City rond 1900.