Sielunkumppanisovellus
Upcoming book

Audiobook & E-book: 6/14/2024

Sielunkumppanisovellus

Description of book

Deittailun uusi tulevaisuus!

Kuplivan ihana romaani siitä, mitä tapahtuu, kun tiede – vai oliko se kohtalo? – järjestää yhteen kaksi ihmistä, jotka ovat menettämäisillään toivonsa. Romanttinen komedia Vaimotestin hengessä!

GeneticAlly on uusi, mullistava DNA:han perustuva treffisovellus, jota deittailua kammoava Jess Davis päättää kokeilla viimeisenä oljenkortenaan. Ja pieleen menee. Testin mukaan hän on harvinaisen yhteensopiva vihaamansa miehen kanssa. Joka sattuu olemaan GeneticAllyn perustaja, River Peña. Kun Jessille sitten ehdotetaan Riverin seurassa näyttäytymistä maksua vastaan, rutiköyhänä yksinhuoltajana hänen on vaikea kieltäytyä. Kaiken takana saattaa olla julkisuustemppu GeneticAllyn menestyksen vauhdittamiseksi – vai voisivatko numerot sittenkin pitää kutinsa?

Nimimerkki Christina Laurenin takana on amerikkalainen kirjailijakaksikko Christina Hobbs ja Lauren Billings. Yhdessä ovat kirjoittaneet 19 New York Timesin bestseller-romaania. Neurotieteistä väitellyt Hobbs ja poikabändejä rakastava Billings ovat paitsi moneen otteeseen kruunattuja romcom-kuningattaria (Amazon- ja Audible Romance of the Year -palkintoja heillä useita) myös vanhoja ystäviä, jotka rakastavat koiria, glitteriä ja maastopyöräileviä tiedemiehiä.

AudiobookE-book

Finnish