Sodan suurimmat virheet

Sodan suurimmat virheet

Description of book

Elokuussa 1940 Berliiniin tehtiin ilmahyökkäys. Adolf Hitler raivostui ja käski välittömästi pystyttää suuria ilmatorjuntatorneja, jotka olivat kalliimpia kuin kaupungin olympiastadion. Tornit olivat kuitenkin tehottomia, ja voimavaroja oli tuhlattu. Führerillä olisi myös ollut tilaisuus ajaa britit pois Pohjois-Afrikasta ja päästä käsiksi Lähi-idän arvokkaaseen öljyyn. Lisäksi hän veti tarpeettomasti Yhdysvallat mukaan Euroopassa käytyyn sotaan.

Mikäli Adolf Hitler olisi pitänyt päänsä kylmänä, sota olisi voinut päättyä toisin. Führer ei kuitenkaan ollut ainoa, joka teki virheitä, ja länsivallat saivat syyttää itseään siitä, että diktaattori päästettiin sytyttämään koko Eurooppa liekkeihin.

MAAILMA SODASSA -sarjan 22. kirja paneutuu sodan vakavimpiin virheisiin.

Maailman historia vie sinut henkeäsalpaavalle matkalle menneisyyteen. Nauti historian suurista tapahtumista ja palaa ajassa taaksepäin – takaisin toisen maailmansodan eturintamaan, viikinkien ryöstöretkiin ja jumalia palvovien egyptiläisten pariin. Maailman historia tarjoaa upeita artikkeleita jännittävistä ja dramaattisista menneisyyden tapahtumista.

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Sodan suurimmat virheet