Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt

Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt

Description of book

Menopausen är starten på något nytt. Den är födelsen av den mer mogna versionen av dig. Hon som har levt. Hon som har upplevt.

Alltför många kvinnor söker vård för sömnsvårigheter, hjärndimma och oförklarliga humörsvängningar utan att någon kommer på tanken att koppla ihop det med klimakteriet. Ett första steg till att ta sig igenom klimakteriet med hälsan och personligheten intakt är kunskap, så att du själv vet när du är där. Att du förstår vad som sker i kroppen och varför.

När träningsexperten Monika Björn insåg att hon var i klimakteriet bestämde hon sig för att ta reda på allt hon kunde och att dela med sig av sin kunskap. Stark genom klimakteriet är en bok för dig som vill ta makten över din hälsa. Du får praktiska tips och råd om hur du kan lindra klimakteriebesvär med hjälp av bland annat fysisk aktivitet och träning, övningar som du kan göra både hemma och på gymmet. Det är en positiv bok som visar att det finns mycket du själv kan göra för att må bättre under en utmanande tid i livet.

Det här är en bok för dig som befinner dig i klimakteriet eller är på väg dit. Men det är också en bok för alla som lever nära en kvinna mitt i livet.

What other people think

Reviews of Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt