Sydäntalvi
Upcoming book

Audiobook & E-book: 11/15/2024

Sydäntalvi

Description of book

Hyinen tuulahdus menneisyydestä kylvää kuolemaa.

Joskus vanhat valheet ja viha sumentavat kaiken kuin talvimyrskyssä pöllyävä lumi, ja se tietää komisario Ari Thorille töitä.

Juuri ennen joulua syrjäiseltä niemeltä löytyy kalliolta pudonneen nuoren naisen ruumis. Ensi alkuun tapausta pidetään itsemurhana, mutta pian asiat alkavat näyttäytyä uudessa valossa. Mitä karujen kallioiden katveessa oikeastaan tapahtui? Kun menneisyyden synkät salaisuudet alkavat paljastua, komisario Ari Thorilta uhkaa loppua aika. Löytyykö murhaaja, ennen kuin uhreja tulee lisää – ja Arin oma elämä mullistuu?

Ari Thor -sarjan neljäs osa Sydäntalvi on tummasävyinen mysteeri Islannin syrjäseuduilta, missä pienet yhteisöt sinnittelevät kaukana suurista kaupungeista.

Ragnar Jónasson(s. 1976) on islantilainen rikoskirjailija ja juristi. Hänen kirjojaan on käännetty kymmenille kielille, ja niitä on myyty yli miljoona kappaletta. Hän on kääntänyt Agatha Christietä islanniksi ja perustanut Reykjavík Noir -kirjallisuusfestivaalin. Hän asuu Reykjavíkissa vaimonsa ja tyttäriensä kanssa. Hyytävistä islantilaisdekkareista tunnettu kirjailija on kirjoittanut useita sarjoja.

AudiobookE-book

Finnish