Syntymäpäiväni - errottinen novelli
    
Share this book    
Mieheni oli työskennellyt jo pitkään paljon ja raskaasti. Hän lähti ovesta ulos jo kuuden aikaan, eikä koskaan tullut kotiin ennen iltakahdeksaa. Oma työni piti minut kiireisenä, joten harvoin näimme toisiamme hereillä. Se, joka tuli myöhemmin kotiin, löysi tavallisesti toisen nukkumasta joko sohvalta tai sängystä. Tänään oli syntymäpäiväni, ja olimme viimein saaneet kalenterimme sopimaan yhteen. Vaikka olikin minun syntymäpäiväni, olin luvannut Jørgenille unohtumattoman illan ja yön.
Laitoin hiukseni tiukalle poninhännälle ja aloin meikata. Jørgenistä on ihanaa, kun laittaudun häntä varten. Katsoin itseäni peilistä ja levitin hutsahtavaa, kirkkaanpunaista huulipunaa. Se korosti jo valmiiksi täyteläisiä, houkuttelevia huuliani. Sitten menin alas keittiöön, kaadoin itselleni lasillisen kylmää valkoviiniä ja otin sen mukaani olohuoneeseen. Ojentauduin divaanille ja yritin kaikkeni löytääkseni seksikkäimmän asennon, minkä pystyin.
Meni 20 minuuttia, ennen kuin viimein kuulin oven avautuvan.
Mutta jotakin yllättävää tapahtuu...
Lue myös Kyllä, Rouva.
Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more