Syysillan valot – eroottinen novelli
    
Share this book    
Tuntuu kuin olisin kuullut jotain. Nappaan myrskylyhdyn mukaani ja kiirehdin ulos katsomaan. Kaikkialla on säkkipimeää, ja sää on kääntynyt. Ehkä kyse oli vain metsän eläimestä...
Vetäydyn takaisin sisälle pirtin lämpöiseen suojaan ja alan valmistella hiukopalaa. Työn keskeyttää mökin ovelta kuuluva jyskytys. Kuka siellä voi olla tähän aikaan ja tässä säässä? Ovi avautuu, ja ulkoa ilmestyy lähestulkoon kaatuen läpimärkä hahmo. Nousen ylös lavitsalta enkä oikein tiedä, miten reagoida. Suljen auki unohtuneen suuni ja siirryn auttamaan tulijaa. Nostan repun pystyyn ja talutan henkilön tulisijan viereen.
Tulija näyttää väsyneeltä ja säikähtäneeltä ja, niin, näköjään naiselta. Tummat hiukset roikkuvat märkinä ja pörröisinä, ja vaatteet ovat vetiset ja tahraiset. Nainen kertoo nimekseen Ingunn ja sanoo olleensa matkalla eräisiin juhliin lähistöllä sijaitsevalle mökille, mutta nähtävästi astuneensa reitiltä harhaan.
Miten ilta mahtaa edetä? Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more