Twilight (2) - Nymåne

Twilight (2) - Nymåne

Description of book

Jeg stak en finger ind under gavepapiret for at få tapen op. br br "Shit," mumlede jeg, da jeg skar mig på papiret. br br En enkelt dråbe blod rejste sig i en blød bue fra det lille snitsår. Så skete det hele hurtigt. "Nej!" brølede Edward. Han kastede sig over mig, så jeg røg ind i bordet. Ligesom mig væltede bordet. Kager og gaver, blomster og tallerkener fløj i alle retninger. br br Jeg landede i en bunke af smadret glas. br br Svimmel og forvirret så jeg op fra det klare, røde blod, der strømmede ud af min arm - og mødte de feberbrændende blikke, som de seks med ét rasende sultne vampyrer sendte mig. br br NYMÅNE er den åndeløst spændende fortsættelse af bestselleren TWILIGHT (TUSMØRKE), som har gået sin sejrsgang verden over.

Stephenie Meyers Twilight-saga, også kaldet Tusmørke-serien, på i alt fire bind udkom i USA i 2005. Den handler om kærlighedshistorien mellem pigen Bella og den mystiske vampyr Edward.

Stephenie Meyer (f. 1973) er forfatteren bag kæmpesuccessen "Twilight", der har fængslet millioner af læsere verden over, siden det første bind udkom i 2005. Serien er blevet en moderne klassiker, der har redefineret genrerne inden for YA og sat skub i et fænomen, som læserne aldrig kan få nok af. Serien har solgt over 160 millioner eksemplarer på verdensplan og fik yderligere succes, da bøgerne blev filmatiseret. Stephenie bor i Arizona med sin mand.

What other people think

Reviews of Twilight (2) - Nymåne