Vapaa tahto - eroottinen novelli

Vapaa tahto - eroottinen novelli

Description of book

"Hän halusi riisua miehen nopeasti, mutta hänen kamppaillessaan tämän paidan nappien kanssa mies hyväili hänen rintojaan niin ihanasti, että hänen oli pakko vapautua ensin omasta paitapuserostaan ja rintaliiveistään. Hän tarvitsi miehen käsiä. Hän halusi tuntea ne alastomalla ihollaan. Hän tarvitsi sitä, miten mies ahmi katseellaan hänen rintojaan. Hän tarvitsi tämän kieltä ja pehmeitä huulia."

Julia on palannut Mattiaksen luo. Mattias on laittanut ihanaa ruokaa, hän on niin kiltti ja lämmin ja uskomattoman hyvä sängyssä. Usean viinilasillisen jälkeen heidän huulensa kohtaavat. Hän ei voi saada tarpeekseen miehen seksikkäästä vartalosta ja himokkaasta huokailusta. Silti jokin hiertää. MItä mies haluaakaan hänestä? Pystyykö hän vastaamaan tämän toiveisiin? Vai onko sillä ylipäätään mitään merkitystä, kun mies kuitenkin saa hänet laukeamaan niin rajusti?

Pseudonyymi Alexandra Södergran on ruotsalainen novellikirjailija. Hänen tekstinsä käsittelevät usein tabuina pidettyjä aiheita uudenlaisessa valossa. Södergrania kiinnostaa erityisesti erotiikka. Hän lähestyy aiheitaan tavalla, joka sekä yllättää että viihdyttää. Södergran on julkaissut runsaan tusinan verran eroottisia teoksia.rn

AudiobookE-book

Finnish

What other people think

Reviews of Vapaa tahto - eroottinen novelli