Vierailu – eroottinen novelli
    
Share this book    
Nainen oli niin kaukana, kaukana poissa, Pohjanmeren väärällä puolella. Hän ja Jon opiskelivat kumpikin omilla paikkakunnillaan, mutta nyt mies tulisi vihdoinkin vierailulle. Nainen oli varannut heille huoneen hotellista, puiston toiselta laidalta. He olivat nähneet viimeksi seitsemän viikkoa sitten.
Heillä olisi paljon puhuttavaa. Jon halasi ja suuteli häntä hellästi ja lepuutti toista kättään hänen takapuolellaan. »Onko sinulla kylmä?» Jon kysyi ja hieroi käsillään häntä. Hän tunsi, miten häntä alkoi paleltaa lisää, kun hameen alle pääsi kylmää ilmaa, mutta hän vain hymyili ja pudisti päätään. Jon tunnusteli yhä enemmän kummissaan. »Eikö sinulla ole alushousuja?» Nainen katsoi ovelasti mieheen ja pudisti vielä kerran päätään.
Miten jatkuu matka hotellille ja ilta hotellihuoneessa?
Lue myös Herra Johannesen ja vuokralainen. Cupido on vuonna 1984 perustettu, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä eroottisia tarinoita ja mielenkiintoisia artikkeleita seksuaalisuudesta ja nautinnosta – ilman paheksuntaa tai häpeilyä. Kaikki ovat tervetulleita Cupidon maailmaan, ja kaikki ovat edustettuina. Lehdessä julkaistavat novellit ovat lukijoiden itsensä kirjoittamia, ja ne saavat takuulla posket punoittamaan. Cupidon lukijoiden iloa, leikkisyyttä ja nautintoa kipinöivät tarinat tuovat jokapäiväiseen seksielämään aivan uudenlaisia ulottuvuuksia.
Show more