Aamunkoitto aavikolla / Koston kahleet / Sormus ja perillinen

Aamunkoitto aavikolla / Koston kahleet / Sormus ja perillinen

Description of book

Aamunkoitto aavikolla
Hän oli prinsessa, mutta hänen elämänsä oli kaikkea muuta kuin satua. Anna huokaisi ja oli juuri heittämäisillään kihlasormuksen jokeen, kun väkevä koura pysäytti hänet – ja hän tajusi joutuneensa ojasta allikkoon. Yltiöpäinen tempaus ei pelastanut häntä järjestetyltä avioliitolta, vaan sysäsi hänet suoraan Zahirin, tumman aavikkoprinssin, kuumaan syleilyyn!

Koston kahleet
Kymmenen vuotta oli pitkä aika hautoa kostoa - mutta mitä muuta syytön mies olisi vankilassa tehnyt? Atlas Chariton vannoi panevansa petolliset Worthit kärsimään - ja erityisesti Lexin, jonka viattomat kyyneleet olivat olleet viimein nuijakopaus hänen tuomioonsa. Mutta nyt ylimieliset englantilaisaristokraatit joutuisivat tanssimaan hänen pillinsä mukaan - eikä Atlas tuntenut armoa…!

Sormus ja perillinen
Tällä, kaukaisella paratiisisaarella, he olivat vain Imogen ja Marco, kaksi toisistaan lumoutunutta muukalaista. Millään muulla ei ollut merkitystä - tärkeää oli vain tämä hetki ja heidän välillään väreilevä vetovoima. He viettäisivät yhdessä muutaman huumaavan päivän - ja yhden intohimon täyttämän yön - ja sanoisivat sitten hyvästit… eivätkä tapaisi enää koskaan

E-book

Finnish