Siden den aften

Siden den aften

Description of book

Siden den aften blev intet nogensinde det samme igen...

For 15 år siden ændrede Sara Lintons liv sig for altid, da en festlig aften i byen endte med et voldeligt overgreb, der rev hendes verden itu. Siden da har Sara skabt sig et nyt liv. Som succesfuld læge og forlovet med en mand, hun elsker, har hun endelig formået at lægge fortiden bag sig.

Indtil en aftenvagt på skadestuen, hvor alting ændrer sig. Sara kæmper for at redde Dani Cooper, en ødelagt ung kvinde, der har været udsat for et brutalt overgreb. Under efterforskningen, ledet af specialagent Will Trent, viser det sig, at der er en uhyggelig sammenhæng mellem overfaldene på Dani og Sara selv.

Og det ser ud til, at fortiden ikke vil lade sig forblive begravet for evigt …

KARIN SLAUGHTER er en af verdens mest populære forfattere. Hun har skrevet flere end 20 øjeblikkelige Sunday Times bestsellerromaner, inklusiv den Edgar-nominerede Hævntørst (2014) og de selvstændige romaner De smukkeste (2016) og Den gode datter (2017).

Slaughters bøger er udkommet i 120 lande og har solgt i flere end 40 millioner eksemplarer. Hendes roman Brudstykker (2018) (Pieces of Her) blev filmatiseret som en #1 tv-serie på Netflix i 2022. Thriller-serien Will Trent er netop kommet til Danmark på Disney+. Karin Slaughter står desuden bag Save the Library-projektet – en nonprofit organisation, der er etableret til støtte for biblioteker og biblioteksundervisningsprogrammer.

Karin Slaughter er født i Georgia og bor i Atlanta, USA.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
”Svær at lægge fra sig, når man først er kommet i gang.”
– Nanna Frank Rasmussen, Politiken
Om Will Trent-serien