Tie luoksesi
Upcoming book

Audiobook & E-book: 12/12/2024

Tie luoksesi

Description of book

Jotkut matkat on tehtävä kahdesti

James Baileyn Tie luoksesi kertoo huumorintäyteisen tarinan kuusikymppisestä Simonista, joka lähtee elämänsä tärkeimmälle matkalle.

Simon ei olisi koskaan uskonut, että hänen ensirakkautensa, mystinen Sylvie, voisi olla yhden klikkauksen päässä. Vuosikymmenet Simon mietti, mitä ujoista kirjeistä alkaneelle romanssille tapahtui, kunnes – kuinka ollakaan – charmikkaasti ikääntynyt ranskatar löytyy Facebookista.

Muistot tulvivat Simonin mieleen. Päällimmäisenä pähkähullu reissu, joka ei mennyt ihan niin kuin piti, mutta josta jäi elämän mittaiset muistot. Vain nuorena voi saada niin kreisin päähänpiston, että lähtee pyörällä Bordeaux’hon tapaamaan tyttöä, johon on ihastunut kirjeiden perusteella… vai mitä?

James Baileyn Tie luoksesion hersyvän hauska ja säkenöivän älykäs romanttinen komedia rakkaudesta, menetyksestä ja ystävyydestä.

Bristolilainen James Bailey (s. 1991) unelmoi kirjailijan urasta jo pienenä. Valmistuttuaan yliopistosta hän ryhtyi työstämään ensimmäistä romaaniaan, joka ilmestyi suomeksi nimellä Kruuna vai klaava?. Tie luoksesi on toinen Baileylta suomennettu romaani.

AudiobookE-book

Finnish