Narr på nocken

Beoordeling 3.9
6 uur 33min
210 Pagina's
Harry Friberg
bookCoverFor

Beschrijving van het boek

Det hände vid Hamngatan i ett gammalt hus med långa korridorer och två ingångar. Det var en kväll i maj och skymningen hade fallit. De aktningsvärda damer som bytte ord i översta farstun fick sitt livs chock! Ur skuggorna lösgjorde sig en figur i vit kostym och svart mask - en narr som raskt försvann över taknocken högt över Kungsträdgårdens nöjen.

Narren var huvudperson i ett drama som rymde både mord och första klassens bedrägeri. Åtminstone tedde det sig så för Harry Friberg och Vesper Johnson när de började sin händelserika upprullning av kriminalgåtan. Den dramatiska finalen på Solvalla ger svaret på gåtan och kastar också blixtljus över andra frågor: vad hände med Flying Boy i Neapel? Talade mytomanen Halkan sanning? Vem uppvaktade den sköne Elisabeth Nord?

Stieg Trenter återkommer med en av sina allra bästa detektivromaner. En rolig rättfram berättelse, huvudsakligen förlagd till Stockholm. Med en rafflande upptakt från Europas största travtävling, med en topptrimmad Harry Friberg som berättare och utan alla sidoblickar på ovidkommande ting serverar ”Narr på nocken” med mästarens handlag.

Auteur(s):

Voorlezer(s):

Soort:

Tijd luisterboek:

6 uur 33min

Pagina's e-book:

210

Talen:

Zweeds

Gepubliceerd:

26-10-2009

Uitgever luisterboek:

Bonnier Audio

ISBN luisterboek:

9789173484060

Uitgever e-book:

Albert Bonniers förlag

ISBN e-book:

9789100133153