Var Olmanın Gücü - Hayatının Amacını Uyandır

Var Olmanın Gücü - Hayatının Amacını Uyandır

Beschrijving van het boek

New York Times'ın en çok satan kitabı, 5 milyondan fazla kopya satıldı!
"Var Olmanın Gücü", "Şimdi'nin Gücü"nün yayınlanmasının ardından uluslararası üne kavuşan çağdaş ruhani usta Eckhart Tolle'nin ikinci büyük kitabı. Bu kitap, dinleyicileri yeni bir farkındalık seviyesine geçmeye hazırlamakta ve ego güdümlü düşüncelerden özgürleşmenin sadece kişisel mutluluğun anahtarı olmakla kalmayıp, aynı zamanda dünyadaki çatışma ve acıları sona erdirmenin de anahtarı olduğunu göstermektedir.
"Var Olmanın Gücü", yazarın dinleyicileri bugünü yaşamaya ve maddi refahtan bağımsız olarak mutlu olmayı öğrenmeye çağırdığı kendini geliştirme ve maneviyat üzerine bir kitaptır. Tolle, insanlığın düşünce tarzını değiştirmesi ve alçakgönüllü, aydınlanmış ve saf olması halinde, gelecekte tüm dünyanın daha sağlıklı ve mutlu olacağına inanıyor.
Bu kitabın yardımıyla şunları öğreneceksiniz:
● Kurban rolünü oynamayı nasıl bırakırsınız;
● Hayatınızın sorumluluğunu nasıl alırsınız;
● Hayatta belirsizlik korkusunun üstesinden nasıl gelirsiniz;
● Stres ve olumsuzluklarla nasıl başa çıkarsınız;
● Kıtlık zihniyetinden nasıl kurtulur ve bolluk zihniyeti nasıl geliştirirsiniz.
Eckhart Tolle, bugün dünyanın en ilham verici ve vizyoner ruhani öğretmenlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Uluslararası çok satan kitapları "Şimdi'nin Gücü" ve 52 dile çevrilen "Var Olmanın Gücü" ile milyonlarca insanı şimdiki anı yaşamanın neşesi ve özgürlüğüyle tanıştırmıştır. New York Times onu "Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en popüler ruhani yazar" olarak adlandırmıştır.
Bu kitap daha iyi bir yaşam biçimi ve daha iyi bir dünya inşa etmek için derin bir ruhani manifestodur. Fırsatını kaçırmayın ve Eckhart Tolle'nin rehberliğinde bu kendini geliştirme yolculuğuna çıkın!

Turks