Be Useful

Be Useful

7 tools voor het leven

Beskrivelse av boken

’s Werelds succesvolste bodybuilder, de best betaalde filmster, de leider van Californië – ’s werelds zesde economie: dat is Arnold Schwarzenegger. Dat dit een en dezelfde persoon is, is geen toeval. Het is het resultaat van een duidelijke visie, ruim denken, hard werken, directe communicatie, veerkrachtige probleemoplossing, grote nieuwsgierigheid en de bereidheid om terug te geven. Alles door die ene les die Arnolds vader er had ingehamerd: be useful.

Verteld met zijn unieke, directe en krachtige stem, laat Arnold Schwarzenegger je in deze praktische gids zien hoe je de 7 tools die hij daaruit destilleerde kunt inzetten om je ware doel te bereiken en een succesvol en nuttig leven te leiden. Hij brengt zijn inzichten tot leven met meeslepende persoonlijke verhalen, van levensveranderende successen tot levensbedreigende mislukkingen – sommige bekend, sommige hier voor het eerst verteld. Niemand komt je redden, zoals Arnold zegt. Het goede nieuws is dat jij alles bent wat je nodig hebt.

“In een tijd van shortcuts, hacks en quick fixes is het verfrissend iemand te horen over mouwen opstropen, hard werken en geloven in jezelf. Een boek vol heerlijke inzichten!” – Arie Boomsma