Jag såg henne idag i receptionen

Jag såg henne idag i receptionen

Beskrivelse av boken

"Jag såg henne i receptionen" är en rysande berättelse som spänner över tid, rum och dimensioner men som hela tiden står stadigt i ett realistiskt, modernt Sverige.

Cornelia Karlsson blev som liten flicka övergiven av sin familj och lever nu sitt vuxna liv som fotomodell och partyknarkare i Stockholm. Men bakom den skinande fasaden som kändisbarn och festens stjärna, slåss hon mot både inre och yttre demoner. I sin egen spegelbild ser Cornelia märkliga saker och i vinden är det röster som talar till henne. Vad försöker de säga? Är hon särskilt utvald eller håller hon bara på att förlora förståndet? Cornelias tillvaro tycks vara en enda röra, men när en närmast ofattbar ondska plötsligt hotar vår värld faller det på henne att försöka stoppa den.

Anders Fager (f. 1964) är en svensk författare bosatt i Stockholm. Han debuterade 2009 med novellsamlingen Svenska kulter och har sedan dess gett ut flera böcker inom skräckgenren. Utöver skönlitteratur skriver Anders Fager även för teater, spel och TV. Karaktäristiskt för hans berättande är samtidsskildringar som kantas av skräckromantik och som inte allt för sällan utmanar konventionerna.

Hva andre tenker om boken

Anmeldelser av Jag såg henne idag i receptionen