Stanna hos mig

Vurdering 3.9
10t 58min
344 Sider
bookCoverFor

Beskrivelse av boken

En gång i tiden levde Megan ett helt annat liv. Nu är hon tvåbarnsmamma, skötsam förortsbo och mer och mer missbelåten med tillvaron.

Ray hade en lovande karriär som dokumentärfotograf, men nyss fyllda fyrtio och utan framtidsutsikter förnedrar han sig numera som fejkpaparazzo, inkallad när rika barn vill imponera på sina vänner eller kändisfixerade män på kvinnorna de dejtar.

Broome är kriminalinspektör och har ständigt ett ouppklarat fall i tankarna – en man som spårlöst försvann för sjutton år sedan. Varje år på årsdagen av försvinnandet besöker Broome familjen, som fortfarande hoppas att den saknade maken och fadern ska komma tillbaka.

Livet blev inte som någon av dem önskade, och deras närmaste har ingen aning om vilka hemligheter de bär på. När de fruktansvärda följderna av det som en gång hände plötsligt kolliderar i nuet, hotar det att förstöra livet för människorna i deras omgivning. De tvingas inse att det aldrig går att bli kvitt sitt förflutna. Och att de kanske inte heller vill det.

Forfatter(e):

Innleser(e):

Oversetter(e):

Jan Malmsjö

Format:

Lydbok
E-bok

Tid lydbok:

10t 58min

Sider e-bok:

344

Språk:

Svensk

Utgitt:

22.2.2018

Forlag lydbok:

Earbooks

ISBN lydbok:

9789174831450

Forlag e-bok:

StorySide

ISBN e-bok:

9789152166864

© 2013 Earbooks (lydbok)