Bokomslag for En skjult gave
Kommende e-bok
1.8.2024

En skjult gave

Beskrivelse av boken

Julia elsker sit job som kommunikationsrådgiver, og der er også en lederstilling inden for rækkevidde, som Julia mere eller mindre er selvskrevet til at overtage. Men hendes liv tager en uventet drejning, da hun styrter på cyklen på vej til arbejde og bliver sygemeldt.

Julia isolerer sig i sin lejlighed, og det sidste, hun har lyst til, er at lukke nye mennesker ind i sit liv. Men da Agnes – en stædig og insisterende nabo – banker på hendes dør, går der ikke lang tid, før hun er blevet en del af Julias liv. Alt er imidlertid ikke så enkelt, som Agnes får det til at lyde, og livet byder på flere overraskelser, end Julia havde regnet med.

Hemmeligheder og gamle fortielser vil frem i lyset, og Julia må én gang for alle gøre op med sin fortid og det, hun er løbet fra så længe. Kan hun, sammen med Agnes, få styr på det kaos, hun har rodet sig ud i?

En skjult gave er en varm og tankevækkende roman om at blive tvunget ud i en forandring, der kan vise sig at være den helt rigtige …

Læserne på Goodreads skriver:

”Jenny Fagerlund har gjort det igen! En utroligt fængslende og rørende bog, som både fik mig til at smile og græde.”

– Goodreads

”Jeg elsker Jennys bøger så meget, og denne var ingen undtagelse. Agnes har fundet vej dybt ind i mit hjerte.”

– Goodreads

”Virkelig god og meget tankevækkende.”

– Goodreads

”En fantastisk bog, som udløste både grin, tårer og en følelse af lykke! Alt sammen i én bog! Livet er nu, og det skal vi udnytte!”

– Goodreads

E-bok

Dansk