Bokomslag for Julekalenderens hemmeligheder

Julekalenderens hemmeligheder

Beskrivelse av boken

Midt under en snestorm ankommer Petra og hendes 11-årige niece, Charlie, til Nyponvikens Planteskole. De kender ikke stedet, men Petras søster nævnte det før sin død og bad hende tage dertil, hvis hun nogensinde skulle komme i problemer. Ejeren af planteskolen, Viveka, tager imod dem med åbne arme og tilbyder Petra både et job og et sted at bo. Langsomt begynder Petra og Charlie at vænne sig til deres nye hverdag og lære den lille by at kende.

En dag finder de en julekalender ved deres hoveddør. Den viser sig at fortælle historien om en lokal kunstner, og for hver låge dukker nye detaljer op. Snart indser Petra, at byens indbyggere skjuler noget, og at julekalenderen er nøglen til en velbevaret hemmelighed.

Julekalenderens hemmeligheder er en fortælling om stærke familiebånd og fællesskab. Om at finde hjem og om at turde begynde forfra.

Læserne på Goodreads skriver:

”Fin og varm fortælling om stærke familiebånd, fællesskab, relationer, der sættes på prøver, og om at forsone sig med sin fortid. Som altid er Jenny Fagerlund god til at beskrive miljøer, karakterer og til at blande det svære med det lette.”

– Goodreads

”En meget hyggelig julebog, som indeholder alt det, en julebog skal indeholde!”

– Goodreads

”En fin bog med både sorg og varme. Kalenderdelen gør den svær at lægge fra sig, fordi der er en ny ’ledetråd’ for hver låge.”

– Goodreads

”Jenny Fagerlund har gjort det igen – skrevet en fantastisk hjertevarm og underholdende historie med masser af julestemning.”

– Goodreads

LydbokE-bok

Dansk