Okładka książki dla C/O Rusty Iris

C/O Rusty Iris

Opis książki

"Vi måste avsluta vårt samarbete". Orden träffar Courtney som ett slag i magen. Låten hon nyss spelat upp för skivbolagets chef PW skulle ju bli en nystart, inte slutet på hennes tjugoåriga karriär som schlagerdrottning. Drömmen att få visa vem hon verkligen är med egna låtar i en annan genre, har gått i kras.

Med en kalender som gapar tom bestämmer sig Courtney för att flytta ut till väninnan Bea på skärgårdsön Svarvö en tid. Där hoppas hon få klarhet i vad hon ska göra och att hjälpa till i Beas butik "Rusty Iris" och agera dragplåster för öns bingohall visar sig vara precis den distraktion hon behöver för att läka såren. Men när nyheten om att låten hon spelat upp för skivbolaget ska sjungas av en annan artist i årets Melodifestival och att PW hävdar att det är han som skrivit låten ställs allt på ända.

Med hjälp av Bea och nyfunna vännen tillika musikproducenten Max i New York, växer en ny plan fram. Borta är schlagerdrottning Courtney Fredriksson. Det är dags för internetsensationen Feli F att inta scenen!

"C/O Rusty Iris" är en varm feelgood-roman om vänskap, kärlek och om att hitta en andra chans i livet.

Åsa Johansson bor i Uppsala med sin man, två tonårssöner och hunden Jamie. "C/O Rusty Iris" är första delen i C/O-serien och är inspirerad av de år Åsa arbetade i musikbranschen.

AudiobookE-book

Szwedzki