Joen tytär
Nadchodząca książka

Audiobook i e-book: 15.05.2024

Joen tytär

Opis książki

Henkeäsalpaava historiallinen sarja on tarina rakkaudesta, petoksesta ja poikkeuksellisen vahvasta nuoresta naisesta

Rakel Ovreidin alkuperä on aina ollut mysteeri. Lapsena joelta ajelehtimasta löydetty Rakel varttuu nuoreksi naiseksi rakastavan maanviljelijäpariskunnan ottotyttärenä, mutta vastaamattomat kysymykset omasta taustasta eivät jätä häntä rauhaan.

Kun Rakel kuulee ystävänsä Jennyn ajautuneen vaikeuksiin, hän päättää puuttua asiaan. Samoihin aikoihin kaupunkiin saapuu komea ja raaka muukalainen Ask Bergan, joka väittää olevansa uusi nimismies. Sitten Jenny katoaa, ja Rakel epäilee Berganin liittyvän asiaan jotenkin. Bergan näyttää tietävän jotain myös Rakelin menneisyydestä. Rakel palaa halusta tietää enemmän taustastaan – ja aistii Berganissa vaaran…

Iltaruskon aika

Vangitsevassa Iltaruskon aika -sarjassa nuori Rakel Ovreid etsii vastauksia salaperäiseen menneisyyteensä ja navigoi rakkauden ja kohtalon myrskyissä. Historiallinen saaga on täynnä romantiikkaa, juonia ja mystisiä voimia Norjan maagisissa vuonoissa ja revontulien loisteessa. Täysosuma Lucinda Rileyn sekä Diana Gabaldonin Outlander-sarjan faneille.

Elisabeth Hammer on norjalainen kirjailija, joka löytää inspiraatiota tarinoihinsa luonnosta, musiikista ja unista sekä lukemalla itse kaikkea fantasiasta rikosromaaneihin.