Okładka książki dla Kuolema vaanii verkossa

Kuolema vaanii verkossa

Opis książki

Sinä et tunne minua, mutta minä luulin tuntevani sinut

Julman nerokkaiden nettipetosten toteuttaja murhaa jokaisen, joka yrittää paljastaa hänet.

Rakastunut mies odottaa Lontoon lentokentällä malttamattomana elämänsä naisen saapumista. Valtameren toisella puolella eläköitynyt newyorkilaispoliisi odottaa floridalaisessa baarissa ensitapaamistaan naisen kanssa, joka on epäilemättä hänen sielunkumppaninsa. Molemmat miehet tulevat huomaamaan, ettei kumpaakaan naista ole olemassakaan.

Münchenissä varakas eronnut rouva syöksyy kerrostalon ikkunasta epäilyttävissä olosuhteissa. Samalla viikolla rikosylikomisario Roy Grace kutsutaan Brightonissa tutkimaan naisen itsemurhaa, joka ei selvästikään ole sitä, miltä ensikatsomalta näyttää.

Tutkimusten ollessa kiivaimmillaan Roy Gracen puheille tulee mies, joka kertoo, että hänen identiteettiään on käytetty nettihuijauksissa. Uhreiksi on joutunut ainakin yksitoista naista. Yksi näistä on soittanut miehelle sanoen: ”Sinä et tunne minua, mutta minä luulin tuntevani sinut.” Nyt nainen on kuollut. Roy Grace ymmärtää pian, että näkyvissä on vain jäävuoren huippu.

Brittijännityksen mestarin Peter Jamesin Roy Grace -dekkarisarjassa seurataan brightonilaispoliisin rikostutkimuksia ja hänen ajoittain traagisia tapahtumia sisältävää yksityiselämäänsä. Kuolema vaanii verkossa on vangitsevan sarjan 15., itsenäinen osa. Roy Grace -dekkareista tehdään Englannissa suosittua televisiosarjaa, jota esitetään myös Suomessa.

Peter James on yksi maailman suosituimmista rikoskirjailijoista. Hän toimii läheisessä yhteistyössä Sussexin poliisin kanssa,

ja hänen kirjojaan on kiitetty siitä, että ne tarjoavat ainutlaatuisen autenttisen näköalan nykyaikaiseen poliisityöhön. James on palkittu yli 40 kirjallisuus- ja äänikirjapalkinnolla, ja hänen kirjojaan on käännetty peräti 38 kielelle ja myyty jo yli 30 miljoonaa kappaletta.

AudiobookE-book

Fiński