Okładka książki dla Nödrop från Titanic - Det osänkbara underverket
Nadchodząca książka

Audiobook i e-book: 4.07.2024

Nödrop från Titanic - Det osänkbara underverket

Opis książki

Det här är berättelsen om Titanic, det osänkbara underverket som utmanade naturen och betalade det ultimata priset.

Hellre storhetsvansinne än sann ödmjukhet. Det verkar vara mottot för White Star Line, när rederiet år 1912 sjösätter världens nyaste underverk, Titanic. Det flytande palatset är inte bara det största och mest luxuösa skeppet någonsin – atlantångaren betraktas dessutom som osänkbar. Så när ett isberg tornar upp sig framför fartyget under jungfruresan till New York står både passagerare och besättning aningslösa inför den kommande katastrofen.

I ”Nödrop från Titanic” presenteras Titanics hisnande historia, från dess glittrande början till dess iskalla slut. Boken belyser också hur mänsklig naivitet bidrog till katastrofen, en händelse som förändrade sjöfartens historia för all framtid.

"Allt om Historia" tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du ska kunna njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egyptiernas gudsdyrkan. "Allt om Historia" är serien för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.

AudiobookE-book

Szwedzki