Om så bara för idag
Nadchodzący audiobook
14.08.2024

Om så bara för idag

Opis książki

"Om så bara för i dag" är en varm roman om kärlek, vänskap och konsten att finna mening i tillvaron när allt ställs på ända.

När Helsingbors kulturprofil Folke Linde tragiskt avlider famlar hans änka Lotten och dottern Elise omkring i tomrummet han lämnat efter sig. Elises och Lottens förhållande har alltid varit bräckligt, och nu tycks det bli värre än någonsin när de inte har Folke som medlare mellan dem.

Elise brottas med insikten att hennes pappa är borta. Ingenstans finner hon ro, inte ens med sin make Stefan. Inte blir det bättre av att gymnasieförälskelsen Magnus tillfälligt flyttat tillbaka till Helsingborg och river upp gamla känslor.

Lotten är strängt upptagen med att dölja alla spår från det förflutna som riskerar att slå sönder illusionen av hennes lyckliga äktenskap. Ingen, och särskilt inte Elise som dyrkade sin far, ska få reda på sanningen. Men när Lotten inser att hennes dotter behöver henne mer än någonsin tvingas hon agera. Kommer mot och dotter lyckas hitta tillbaka till varandra?

Szwedzki